Το νέο πρόσωπο της Nike είναι ο Cristiano Ronaldo!


nike mdl 270 2Οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους αθλητές εξαρτώνται από τη Nike για την καλύτερη απόδοσή τους στο παιχνίδι αλλά και για το post – game στυλ τους!

Το μοντέλο της Nike 270 ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές τους, με αυθεντική σύνθεση  και προσαρμοσμένη όψη που λάμπει. To MDL.270 είναι μέρος της καλοκαιρινής συλλογής της Nike εμπνευσμένη από την εκρηκτική ταχύτητα του Cristiano Ronaldo !

Τα MDL.270 δεν υστερούν σε τίποτα από ένα κλασσικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου τύπου «πιλότου». Ο σκελετός τους είναι επενδυμένος από πλούσιες, στιλβωμένες μεταλλικές πόρπες και μια μεταλλική μπάρα προσφέρει μια vintage αίσθηση.

mdl.270

Οι βραχίονες διαθέτουν ένα ρετρό Nike λογότυπο που χαιρετίζει το χθες ενώ είναι εμφανής η  άριστη κατασκευή τους και το εσωτερικό του σκελετού έχει χαρακτηριστικά δαιδαλώδεις, laser-χαραγμένες πτυχές που τους διασφαλίζουν.

Η επιγραφή που αναφέρει ότι  «έχει σχεδιαστεί με ακριβείς προδιαγραφές των παγκοσμίου κλάσεως αθλητές», μαζί με λεπτομέρειες όπως το «’72» στους βραχίονες, συμβάλει στην επισήμανση της θεμελίωσης της Nike  και  πολλαπλασιάζει την κληρονομιά της.

Comments are closed.